Hirdetés

Megvan, ki játssza majd Joel öccsét, Tommyt a The Last of Us sorozatban

|

Immáron a The Last of Us három karakteréről is tudjuk, hogy ki fogja megformálni az HBO sorozatában.

Hirdetés

Gabriel Luna (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Terminator: Sötét végzet, True Detective) játssza majd Tommyt, Joel öccsét az HBO The Last of Us sorozatában, írta meg többek közt a Deadline.

Tommy megformálója a harmadik a sorban, akit az elmúlt időszakban lelepleztek a szériából. Korábban már megtudtuk, hogy Joelt az a Pedro Pascal játssza majd, aki többek közt a The Mandaloriannek és a Wonder Woman 1984-nek hála jelenleg fénykorát éli, míg Ellie-t a Trónok harcából is ismert Bella Ramsey alakítja majd.

Hirdetés

Gabriel Luna nem először bukkan majd fel HBO-logóval a képernyő felső sarkán, játszott ugyanis a True Detective második évadában is. Emellett ő volt A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben a Robbie Reyes-féle Szellemlovas, míg a legutóbbi Terminator-filmben, a Sötét végzetben a főgonosz android, azaz Rev-9 szerepét osztották rá.

Tommy a játék mind a két felvonásában szerepel, és mint ismeretes, nincs könnyű múltja, így kíváncsian várjuk, hogy a rövidesen forgó produkció szintúgy feltárja-e majd ezt, sőt, esetleg mutat-e még többet a karakter korai éveiből.

Gabriel Luna a Terminator: Sötét végzet című filmben (Terminator: Dark Fate, 2019)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)