Hirdetés

Megvan, ki játszhatja Solid Snake-et a Metal Gear Solid moziban

|

Hosszú ideje zajlanak már a színfalak mögött a Metal Gear Solid előkészületei, de most úgy tűnik, fontos mérföldkőhöz érkeztünk, megtalálhatták a főszereplőt.

Hirdetés

Deadline értesülései szerint felpörögtek a régóta készülő Metal Gear Solid film munkálatai, a stúdió pedig már ki is szemelte a megfelelő színészt a főszerepre. Oscar Isaac (Star Wars, Ex Machina, Dűne) lehet majd Solid Snake a filmadaptációban.

Tulajdonképpen ez nem jelent nagy meglepetést, mivel korábban is felmerült már a neve kósza pletykaként, illetve ő maga is bátran jelentkezett a szerepre, világos volt, hogy szívesen eljátszaná a népszerű videojátékos karaktert.

Hirdetés

A filmért a Sony felel, de egyelőre sejteni sem lehet, mikor kerülhet majd a mozikba. A jelenlegi tervek szerint a rendezői székben Jordan Vogt-Robertsnek van bérelt helye, a forgatókönyvért Derek Connolly felel, producerként pedig Avi Arad segíti a munkálatokat, de többet nem lehet tudni a filmről.

Oscar Isaac nem igazán fog unatkozni a jövőben, hiszen ő lesz a Disney Plus-os Moon Knight sorozat címszereplője, illetve Scenes from a Marriage címmel egy minisorozatot is készít Jessica Chastainnel együtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)