Hirdetés

Megvan, melyik streamingszolgáltatóhoz kerül a Twisted Metal sorozat, már az alapsztorit is tudjuk

|

A Sony egy ideje már pedzegeti a Twisted Metal élőszereplős adaptációját, de most úgy tűnik, hogy teljes gőzzel beindult a meló.

Hirdetés

Tavaly már többször is felmerült a Twisted Metal sorozat sorsa, és a hónapok során kiderült, hogy a Deadpool írói fognak felelni a sztoriért. Szép lassan arra is fény derült, hogy az MCU sztárja, Anthony Mackie lesz a széria egyik főszereplője.

Tegnap megjött a hír, miszerint a Peacock streamingplatform behúzta a projektet, ami azt jelenti, hogy náluk lesz majd megtekinthető a sorozat. A hivatalos bejelentésnek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy miről is szól majd a sztori.

Hirdetés

A sajtóközleményben a következő szerepelt:

"A Twisted Metal egy félórás, élőszereplős, akció-vígjáték sorozat lesz, ami a klasszikus PlayStation játékok alapjaira építkezik. A sztoriért Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) felelnek.

A történet egy nagyszájú kezdő körül forog, akinek egy titokzatos csomaggal kell átkelnie a poszt-apokaliptikus pusztaságon. Egy lelkes autótolvajjal az oldalán fog szembenézni őrült fosztogatókkal, brutális járgányokkal és más veszélyekkel, köztük egy eszetlen, fagyiskocsit hajtó bohóccal."

Arról nincs hír, hogy mikor láthatjuk majd a sorozatot, de a forgatások valószínűleg még idén elindulnak majd. A legjobb esetben 2023-ban számíthatunk a premierre.

A Peacock jelenleg még nem érhető el hazánkban, de idén már elindul nálunk is a SkyShowtime szolgáltatás, ami a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures és a Nickelodeon tartalmainak gyűjtőhelye lesz, szóval nem fogunk lemaradni semmiről sem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)