Hirdetés

Megvan, mikor jön a Jason Momoa főszereplésével készülő Minecraft film

|

Chris Pratt Marióként semmi volt ahhoz képest, amit a Minecraft filmtől kapunk.

Hirdetés

A Minecraft adaptálása nagyjából 10 éve téma már, de az elmúlt években tényleg felpöröghettek a háttérmunkálatok. Az Arcane, a Sonic film, és a Pikachu, a detektív sikere miatt új lendületet kaptak a videojátékos produkciók, és ebből persze se a Warner Bros., se a Microsoft nem akar kimaradni.

Tapsi Hapsi otthona most büszkén jelentette be, hogy végre kőbe vésték a premierdátumot: a Minecraft film a tervek szerint 2025. április 4-én érkezik. A stúdió már a főszereplőt is megtalálta.

Hirdetés

Tavaly érkeztek az első hírek, hogy Jason Momoa épp egyezkedik egy potenciális főszerepről, de most már hivatalos: Jason Momoa lesz a Minecraft hősének hangja, akit Jared Hess fog segíteni a rendezői székből.

A minecraftos bejelentések után egyébként volt még pár információ, amit gyorsan kiszórtak a stúdió egyéb projektjeivel kapcsolatban. Az Aquaman 2 és a The Color Purple például helyet cseréltek: az Aquaman december 20-án fog mozikba kerülni, míg a The Color Purple december 25-én. Az Óz, a csodák csodája spin-off, Toto elkerült a 2024. február 2-es dátumról, a helyére pedig Robert DeNiro The Wise Guy című projektjét tették. Végül a cím nélküli, 2023. szeptember 22-re tervezett DC projekt premierjét levették a beosztásról.

A Warner háza táján most semmi sem biztos, de legalább azt jó tudni, hogy a Minecraft munkálatai sínen vannak, a játék univerzuma pedig szépen bővül. Legközelebb a Minecraft Legendsszel térhetünk majd vissza a kockavilágba, amit Paca szépen ki is vesézett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)