Hirdetés

Így búcsúzott a Telltale Gamestől Clementine szinkronhangja

|

Melissa Hutchinson nagyon sajnálja, hogy a rajongók sosem ismerhetik meg Clementine történetének lezárását.

Hirdetés

Az egész gamer ipart megrázta a hétvégén a Telltale Games bezárásának híre. Hiába jöttek a nagy címek, a bevételek nagyon durván elmaradtak attól, amit a The Walking Dead első évada produkált, így a csapatnak nem volt más választása, mint azonnali hatállyal lehúzni a rolót.

Hirdetés

Melissan Hutchinson rengeteget köszönhet a stúdiónak, ahogy a Telltale is neki, hiszen ő keltette életre Clementine-t, akit milliók szerettek meg az epizódok alatt. A szinkronszínész most egy szívhez szóló levélben búcsúzott az egykori kollégáktól.

A színésznő leírja, hogy sajnos neki sincsenek konkrét információi, de legjobb tudomása szerint az Episode 2 lesz az utolsó, ami megjelenik. Hogy mi lesz a fejlesztők sorsa, az egyelőre kérdés, de a jelek szerint rengeteg stúdió ajánlott nekik munkát, így remélhetőleg hamar megtalálják az új helyüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)