Hirdetés

Men in Black játékon dolgozhat a Days Gone fejlesztője

|

Ha igaz a pletyka, máris egész sokat tudhatunk a projektről.

Hirdetés

Néhány hónapja, egy webáruházas listázás formájában kapott először szárnyra a pletyka, hogy egy PlayStation 5-exluzív Men in Black adaptációt kaphatunk, amit nem más, mint a Days Gone mögött álló Bend Studio fejleszt.

A csapatról ugyan már nyár óta tudjuk, hogy egy új játékon szorgoskodnak, ám mindez még messze nem elég ahhoz, hogy biztosra vegyük a dolgot. Most viszont egy újabb híresztelés látott napvilágot a projekt kapcsán, ezúttal jóval több infóval.

Hirdetés

A friss pletyka kiindulópontja a 4chan, ahol egy névtelen fórumozó posztolt néhány állítólagos részletet a játékról. Mielőtt azonban rátérnénk ezekre, nem árt megjegyezni, hogy a 4chan finoman szólva is kétes forrás, a szöveg szerzője pedig még homályos utalás szintjén sem volt hajlandó elárulni, hogy honnan származnak az értesülései.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kötelező óvatossági kört letudva íme az infók a Bend Studio feltételezett MIB-játékáról:

  • Nyílt világ.
  • A szintlépés során ügynökünk új rangokat szerez.
  • Az eltérő háttér különböző induló képességeket ad, egy ex-rendőrrel pl. jobb lesz a fizikai állóképességünk.
  • Fejleszthető fegyverek, a kezdő mordály a Noisy Cricket, vagyis a Zajos Tücsök.
  • A minket meglátó civilek szabadon neutralizálhatók, de büntetést kapunk, ha visszaélünk a rendszerrel, pl. lefokozás formájában.
  • Váltakozó nappal és éjszaka. Sötétben jóval aktívabbak az idegen lények, de nem mindegyik ellenséges.
  • Ha olyan NPC-vel találkozunk, akiben meglehet a potenciál, felvételre ajánlhatjuk, s amennyiben sikerrel teljesíti a próbát, előléptetésre javasolnak a feletteseink.
  • A sztori az '50-es években játszódik, amikor is a kísérleteket végző idegenek tömegesen rabolják el az embereket, és számíthatunk egy nagy csavarra is

Szó se róla, a fentiek alapján egyáltalán nem hangzik rosszul a koncepció, pláne a Bend tolmácsolásában, akik a Days Gone-nal már bizonyították, hogy értenek a nyílt világú kalandokhoz. Az egyetlen bibi, hogy a stúdió júniusban "teljesen új IP"-ként harangozta be a készülőben lévő projektjét, a Men in Black viszont nem friss szellemi tulajdon, hiszen egy 1990-es képregény az alapja, melynek jogai 1994-ben a Marvelhez kerültek.

Ettől függetlenül persze megeshet, hogy a Bend Studio több vasat is tart a tűzben, de egyelőre az a legjobb, ha komoly fenntartásokkal kezeljük a témát, és kéznél tartjuk a neutralizálót, ha esetleg törölni kellene a reménykeltő infókat az agyunkból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)