Hirdetés

Mennyire izgalmas a Microsoft Flight Simulatorban egy 16 órás utat valós időben megtenni?

|

A világ egyik leghosszabb útvonalának teljesítésére vállalkozott néhány streamer, és természetesen az egész utat figyelemmel kísérhetjük.

Hirdetés

Akit felületesen érdekel a repülőszimulátorok világa, valószínűleg rövidebb útvonalakat tesz meg, netán épphogy csak felszáll, körülnéz, landol valahol, kipróbálgatja a különböző gépeket, vagy ha messzire is repül, felgyorsítja az időt. Hacsak út közben nem jelentkeznek problémák, nem kell kényszerleszállást végrehajtani, a felhők felett haladás könnyen unalmassá tud válni.

Hirdetés

Az igazi hardcore arcok viszont valós időben tesznek meg utakat, és Bruce Green is arra vállalkozott haverjaival, valamint más videósokkal, hogy 16 órán át repül Los Angeles és Dubai között, ráadásul mindezt úgy, hogy pilótaruhát viselnek, és egy pilótafülkében ülnek. Nem ez a leghosszabb út, de azért nem is rövid. A leszállás nem volt problémamentes, a teljes utat itt kísérhetitek figyelemmel (de talán jobb, ha csak beletekergettek).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)