Hirdetés

Menő extrát kap az, akik GOG-on veszi meg a Cyberpunk 2077-et

|

A Cyberpunk 2077: Big City Dreams című képregényt nem kapja meg mindenki, ezért a CD Projekt saját platformján kell vásárolnunk.

Hirdetés

Aranylemezre került a Cyberpunk 2077, így már semmi sem akadályozhatja meg, hogy novemberben játsszunk a CD Projekt RED vadonatúj játékával, amelyről a megjelenésig hátralévő időben további részletek és látnivalók érkeznek. A minap megtartott Night City Wire online eseményen például bemutatkozott az összes jármű, és várhatóan érkeznek még más újdonságok is, mielőtt befutna a sci-fi akció-szerepjáték, többek között Keanu Reevesszel is a fedélzeten.

A Cyberpunk 2077 természetesen számos kísérőtartalommal érkezik, így többek között jön a Cyberpunk Red társasjáték és már meg is jelent a Cyberpunk 2077 világa keménytáblás album, de digitális extrákra is számíthatnak a játékosok (a DLC-k a The Witcher 3: Wild Hunthoz hasonlóan ingyenesek lesznek).

Hirdetés

Ilyen a most beharangozott Cyberpunk 2077: Big City Dreams képregény is, amelynek középpontjában két fosztogató, Tasha és Mirek állnak, akik Night City-ben élve cyberware-t lopnak, amelynek árát elverik különféle szórakozási formákra. Csakhogy egy nap Mirek rádöbben, hogy családra vágyik, ami nem egyezik Tasha álmával, a híres gengszterré válással. 

A Cyberpunk 2077: Big City Dreams képregényt a CD Projekt narratíváért felelős menedzsere, Bartosz Sztybo írta, valamint Filipe Andrade (Old Man Logan, Rocket Racoon & Groot) és Alessio Fioriniello (Paris Fashion Slam) rajzolták, a borítóért pedig az Eisner-jelölt Matías Bergara (John Constantine: Hellblazer) készítette. November 19-től kapja meg mindenki, aki előrendelte GOG-on a játékot vagy megvásárolja megjelenés után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)