Hirdetés

Méretes Sonic csomag érkezett a Minecrafthoz

|

Hát hol máshol akarnád megünnepelni a kék sündisznó 30. születésnapját, mint egy túlélésről és kreatív építkezésről szóló homokozóban?

Hirdetés

Valamiért nagyon vicces számomra, hogy Sonic, a kék sündisznó, akinek legismertebb harci fogása az, hogy golyóvá változik, most éppen egy olyan játékban vendégeskedik, ahol minden hatalmas kockákból áll.

A humorom fura, de ez nem jelenti azt, hogy a Minecraft Sonic DLC-je ne lenne egy mókás megemlékezés a franchise 30. születésnapjáról. Kaptunk ismert karaktereket, klasszikus zenei betéteket, és egész pályákat, melyeken boldogan végigrohanhatunk.

Hirdetés

Sonic egyébként idén még sok más címben felbukkan, sőt, már saját filmsorozatának következő felvonására is készül. Sűrű év lesz ez a sündisznónak, de mindenek előtt várja őt a Minecraft. A DLC-ről egy kellemes kis trailert is kaptunk:

A tartalmi csomag már megjelent, így mindenki behúzhatja azt PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)