Hirdetés

Nem mindennap láthatunk ekkora Metal Gear gyűjteményt

|

Egy fanatikus rajongó már hosszú évek óta gyűjtögeti a szériához, illetve a Hideo Kojimához kapcsolódó dolgokat.

Hirdetés

Rengeteg olyan játékos van, akik amellett, hogy folyamatosan nyúzzák kedvenc alkotásaikat, még különböző relikviákat is őrizgetnek polcaikon. Ez a hobbi persze kimerülhet egy-két szoborban, de akadnak olyanok, akik jóval komolyabban veszik a dolgot.

Hirdetés

Bayu Arafat 2005 környékén kezdte el gyűjtögetni a Metal Gear sorozathoz kapcsolódó dolgokat, de sose volt elég pénze a hobbijára. Aztán 2014-ben szerzett egy rendes állást, és a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain körüli hype miatt Arafat úgy döntött, sokkal komolyabban akar foglalkozni a gyűjteményével. Amikor pedig Hideo Kojima megalapította saját stúdióját, Arafat elhatározta, hogy kollekciójába azokat a dolgokat is beveszi, amelyek valahogy kapcsolódnak a legendás játékfejlesztőhöz.

A rajongó egyébként a PCGamernek elárulta, hogy a Metal Gear Solid 3: Snake Eater a kedvenc játéka Kojimától, és szerinte a Death Stranding majd felülmúlja még a Metal Geart is.

Az alábbi galériában pedig egy kis betekintést nyerhettek a grandiózus gyűjteménybe.

Ti szoktatok gyűjtögetni videojátékos relikviákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)