Hirdetés

Meglepő, mennyi munkát tesznek egy Metal Gear Solid felnőtt filmes paródia elkészítésébe

|

Virtuális térkép, kartonpapír mögött bújkálás, speciális effektek is kerültek a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain paródiájába. Dícséretes, mennyire odafigyelnek a készítők.

A pornóipar nagyon ráment a videojátékok parodizálására az elmúlt években, különösen az elmúlt néhány hónapban. Van Final Fantasy XV pornó, Call of Duty pornó, sőt, a Brazzers Let's Play sorozatot is indított színésznők közreműködésével. 

A következő áldozat (kicsit megkésve) a Metal Gear Solid: The Phantom Pain, amit nagyon trükkösen Metal Rear Solid: The Phantom Peenre kereszteltek át. Az alábbi, gyerekszemnek nem való részleteket nem tartalmazó trailer akár egy rajongói filmé is lehetne. Bár a jelmezek lehetnének jobbak, azért így is sikerült Quiet (aki a filmben Hushy) és Snake jelmezét eltalálni. A szöveges betétek, a lassított lövéses animáció, az ernyős kecske, a térkép és a karton mögött bújkálás annak, aki csak a lényeg miatt nézi meg, nem számít sokat, de gamerként tapsolunk.

A teljes verziót elvileg mától lehet megtalálni a megfelelő helyeken.

Hirdetés
Hirdetés

18

Ez a tartalom csak 18 éven
felüli olvasóink számára elérhető!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)