Hirdetés

Metal Gear Solid - eladó Snake Triumph motorja

|

Snake a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben látható motorjának mása elkészült a valóságban, és most bárki megvásárolhatja, nem is olyan elképesztő áron.

Hirdetés

A Russia Comic Conon lehetett megnyerni azt a 2015-ös Triumph Bonneville motorkerékpárt, amit úgy alakítottak át, hogy minél jobban hasonlítson Snake-éhez.

A motoron a Diamond Dogs logója szerepel, az ülés anyaga Snake ruházatáéhoz hasonló, nincs rajta sebesség- és fordulatszám mérő, valamint a tükrök is hiányoznak. A nyertes egy Anton nevű úriember lett, aki állítása szerint soha nem használta, és mivel nem is tart rá igényt, most 10 000 dollárért, átszámolva kb. 2,7 millió forintért megválna tőle. Ez tekintve, hogy egyedi gépről van szó, annyira nem is sok. A cikk megírásakor még nincs rá licit, de minél hamarabb csapjatok le rá - csak számoljatok azzal, hogy nektek kell elmenni érte Moszkvába vagy megoldani az elszállítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)