Hirdetés

Metal Gear Solid film - a Jurassic World írója készíti a forgatókönyvet

|

Végigtekintve a Metal Gear Solid film stábján bátran kijelenthetjük, hogy szörnyfilmesek készítik el a Sony Pictures számára Hideo Kojima klasszikus játékának adaptációját.

Hirdetés

Miközben a széria még mindig napirenden van (a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain például PS4 Pro támogatást kapott, a Metal Gear Survive meg készül), addig a Metal Gear Solid filmről már jó ideje nem hallottunk, legutóbb is két éve került szóba, hogy ki fogja írni. Csakhogy a látszat szerint Jay Basu (Monsters: Sötét kontinens) nem felelt meg a Sony Pictures elvárásainak, így új szakember után néztek. A hírek alapján pedig meg is találták. 

Hirdetés

A Variety jelentette, hogy a Jurassic World, a Jurassic World: Bukott birodalom és a Kong: Koponya-sziget írója, Derek Connolly fogja papírra vetni a Metal Gear Solid mozi forgatókönyvének legújabb változatát. A rendezői székben a Kong: Koponya-szigetet készítő Jordan Vogt-Roberts foglal helyet (aki nemrég egy Destiny 2 élőszereplős trailert is tető alá hozott "New Legends Will Rise" címmel), a produceri feladatokat pedig a Pókember filmek felett is bábáskodó Avi és Ari Arad látják el (akik mellesleg producerként támogatják a Naruto és Uuncharted adaptációkat is). 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor indulhat a Metal Gear Solid film forgatása, vagy hogy ki fog a főszereplő, Solid Snake bőrébe bújni. Ti melyik színészt castingolnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)