Hirdetés

A Metal Gear Solid film rendezője szerint az új forgatókönyv tele van Kojima poénjaival

|

A Metal Gear film munkálatai továbbra is egy jól edzett csiga tempójával kúsznak előre.

Hirdetés

Nagyon ritkán jönnek hírek a Metal Gear Solid filmről, meg úgy a videojátékos adaptációkról általában. Legutóbb tavaly kaptunk bármi komolyabbat, akkor a rendező, Jordan Vogt-Roberts azt állította, hogy elkészült a forgatókönyv. A legutóbbi tweetjei szerint aztán mégsem ez lett a végleges, mivel ezekben egy új forgatókönyv-vázlatról beszél.

Hirdetés

A legfrissebb infók alapján az új vázlat tele van Kojima stílusjegyeivel, és tekintettel arra, hogy Vogt-Roberts egyébként kifejezetten nagy MGS rajongó, neki ezt még el is hisszük.

Az egész úgy indult, hogy a Fekete Özvegy filmnek szurkolt:

A tweetfolyam végére odabökte, hogy hamarosan találkozik egy színésszel. Tekintettel arra, hogy ezt külön kihangsúlyozta, arra gondolnánk, hogy a főszereplőt keresi. Lehet, hogy Oscar Isaac lesz az? Korábban már előkerült a színész neve, és akkor Vogt-Roberts azt nyilatkozta, hogy Isaacen múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)