Hirdetés

Oscar Isaac szívesen csatlakozna a Metal Gear Solid film csapatához

|

A Star Wars filmekben Poe Dameront játszó színész kifejezetten szeretné behúzni Solid Snake szerepét.

Hirdetés

A Kong: Skull Island rendezője, Jordan Vogt-Roberts nagy titokban dolgozik a Metal Gear Solid filmen: még se a sztorit, se a választott színészeket nem ismerjük. Ha Oscar Isaac megkapná a szerepet, akkor egyel kevesebb dolog miatt kellene aggódnunk.

Hirdetés

Poe Damenor ugyanis nagyon szeretné bevállalni Solid Snake-et. Bedobja a kalapját a válogatóba, de hogy ebből lesz-e is valami az már más kérdés. Egyébként szerinte lehetne jó videójáték adaptációt csinálni, csak egy gondot kellene megoldani.

"A videojátékos dologgal az lesz a trükk, hogy hogyan teszed képernyőre a játék játszásának élményét. Sok sztori ennél a résznél szúrja el."

A Isaac nyilatkozata megihlette kedvenc mockup művészünket, Boss Logicot, aki így képzeli el a színészt a jól ismert szerelésben:

Vogt-Roberts egyébként egy meglehetősen pozitív hangvételű tweetben reagált az egész ügyre, de hozzátette, hogy a szereplőválogatás még hivatalosan meg sem kezdődött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)