Hirdetés

Napi büntetés: a valóságban is bevetették Metal Gear Solid csodafegyverét (videó)

|

Koreában már tudják, mi a biztonsági kamerák gyenge pontja, valaki ugyanis valóságban is bevetette a Metal Gear Solid-sorozat poénos, de rendkívül hatékony eszközét, a kartondobozt.

Hirdetés

A Metal Gear Solid-sorozat kartondoboz alatt lopakodó főhőse annyira ismert poénná vált a játékvilágban, hogy még a nemrég megjelent ötödik rész reklámjában is gondolkodás nélkül ezt vették elő. Így nem meglepő, hogy minden gamer erre gondol először, ha meglát valakit egy doboz alá bújva.

Nem tudni, hogy azt a koreai illetőt, aki egy, a neten keringő videón (nyilvánvalóan illetéktelenül) megy be valahová, és hoz el valamit egy asztalról, Snake módszerei ihlették-e, de mi szeretnénk hinni, hogy legalább egy kevés köze volt az ügyhöz a Metal Gearnek.

A videóért ezer köszönet @Wario64-nek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)