Hirdetés

Metal Gear Solid - már a Ford is ezzel reklámozza az autóit

|

Ha Snake nem tud rábeszélni egy alacsony fogyasztású családi egyterűre, akkor senki.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogyan született meg az alábbi megállapodás, de csak reménykedni tudunk benne, hogy Kojima nélkül nem ragad meg ezen a szinten a Metal Gear Solid játékok jövője.

A széria mögött álló Konami a Forddal kötött partneri megállapodást, aminek keretein belül a Focus és Fusion modellekhez készítettek reklámokat. Nemcsak Snake eredeti szinkronhangja, David Hayter tért vissza, hanem a Colonel Campbellt játszó Paul Eiding is, és el kell ismernünk hogy a páros még mindig jól működik. Az alkotók odafigyeltek a hitelességre, Snake ugyanúgy megismétli a tényeket, mint annak idején.

A Psycho Mantisos epizód már egy fokkal kellemetlenebb. Talán ha valahogy az új részbe sikerült volna belepréselni a promóciót, nem lenne ennyire kellemetlen, de nem vagyok benne biztos, hogy egy 18 évvel ezelőtti játékkal el lehetne ma adni egy autót. Persze minek szólok bele, ők biztos jobban tudják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)