Hirdetés

Befejezték a Metal Gear Solid mozi forgatókönyvét

|

Egyre közelebb vagyunk hozzá, hogy az ikonikus franchise egy filmes feldolgozást is kapjon.

Hirdetés

Viszonylag régen hallatott magáról a Metal Gear Solid mozifilm. Jordan Vogt-Roberts rendező viszont mindent megtesz, hogy sikerüljön megvalósítani a projektet, és a legutóbbi hírek alapján már egészen jól is haladnak az illetékesek.

Hirdetés

Vogt-Roberts bejelentette ugyanis, hogy elkészült a film forgatókönyve, ami szerinte nagyon jól sikerült. Nem könnyű felnőni Hideo Kojima legendás sorozatához, és biztos az elfogultság is beszél a rendezőből, de azért bízunk benne, hogy nem túlzott nagyot a kijelentéssel.

A rendező egyébként hatalmas rajongója a franchise-nak - ezért is veszi ennyire komolyan a filmet - , és az első Metal Gear Solid játék 31. évfordulóját is ünnepli. Twitter-profilján július 13. óta minden nap megoszt egy kapcsolódó concept artot, egészen pontosan 31 napon át a 31 évre megemlékezve. Az elsőt itt láthatjátok:

A Metal Gear Solid mozinak egyelőre nincs tervezett bemutatási időpontja, viszont Vogt-Roberts gőzerővel dolgozik, és igyekszik minél több támogatót bevonni a projektbe. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)