Hirdetés

Zseniális a Metal Gear Solid témájú esküvő

|

Japán továbbra is páratlanul fura, amit nem csak a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben ránk váró poénok bizonyítanak, hanem a játék legújabb reklámfilmje is, ami a legviccesebb Metal Gear-témájú esküvőt vetíti elénk.

Hirdetés

Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a Metal Gear-játékok egyáltalán nem veszik magukat véresen komolyan, Kojima és csapata szemrebbenés nélkül tesz elborult poénokat a játékokba, és ez minden kétséget kizáróan így van a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben is. Ebből az őrültségből vettek kölcsön a játék legújabb reklámfilmjének készítői, az eredmény pedig zseniális lett.

A kiváló reklám a sorozattal kapcsolatos legismertebb poénon, a lopakodáshoz tökéletes álcának bizonyuló kartondobozon alapul: a filmben egy esküvőt látunk, ahol két rajongó a játékokban látottakhoz hasonlóan dobozok alá bújva házasodik össze. De a készítők nem álltak meg annál a poénnál, hogy a friss házasok a doboz apró nyílásán keresztül próbálják megetetni egymással az esküvői tortát, hanem a Metal Gear-hangulattal átitatott fogadás többi részét is elképzelték. Meghallgatjuk ugyanis a friss feleség beszédét is, amiben elmondja, hogy édasapjának, és (természetesen) a Metal Gear Solidnak köszönhetően tanult meg olyan fontos dolgokat, mint hogy soha ne adja fel, akármilyen viszontagságokkal kell szembenéznie, és persze a kedvesség és a humor értékét is megmutatták neki Kojimáék játékai.

Viszont a Metal Gear Solid legnagyobb rejtélyét nem sikerült megoldania, amire az örömapa előbukkan a dobozból, átnyújt neki egy PlaStation 4-es kontrollert, és azt mondja, ezt a rejtélyt a férjével kell majd megoldaniuk. Majd, ahogy azt a hollywoodi filmek óta tudjuk, egy ilyen megható pillanatot tapsvihar és a semmiből felcsendülő zene követ. Kivéve, hogy a reklámot a pincér zárja, aki felteszi a kérdést, ami ekkor mindannyiunk fejében jár: "Mi a fene folyik itt?"

Nektek hogy tetszik a reklám?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)