Hirdetés

Készül a Metro 2033 film, már a premierdátum is megvan

|

Na jó, tudjuk, hogy még lehetnek halasztások, de jó látni, hogy konkrét tervekkel rendelkezik a stáb.

Hirdetés

Szerencsére a Metro Exodus is jól sikerült, így folytatódhatott idén a széria szárnyalása. A héten megjelent az első DLC, amit később még egy követ majd, emellett készül a következő játék, és ma bejelentették a filmadaptációt is.

Hirdetés

A munkálatokat a Gazprom Media végzi, és az első regényt fogják átvenni. Oroszországban érdekes módon 2022. január 1-jén kerülhet mozikba, de van egy olyan sejtésünk, hogy ezt még csúsztatják picit, vagy ehhez képest eltolják a nemzetközi premiert. A Gazprom számára ez egy álomprojekt, és készek nem kevés pénzt beleölni, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen. A készítésében az író, Dmitry Glukhovsky is részt vesz kreatív producerként, aki eddig nem találkozott olyanokkal, akik szerinte megfelelően adaptálhatnák a regényét, viszont ebben a csapatban teljes mértékben bízik.

Egyelőre ennél többet nem tudni, de a premier még messze van, várunk türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)