Hirdetés

Visszadobták a Metro 2033 film forgatókönyvét, egyelőre nem dolgoznak tovább rajta

|

A tervek szerint a mozi az első könyv eseményei után játszódott volna, de a jogok most visszakerültek a sorozat írójához.

Hirdetés

Már több izgalmas játék készült Dmitry Glukhovsky népszerű könyvsorozatához, ráadásul jövőre megérkezik a Metro: Exodus, így ismét visszatérhetünk a posztapokaliptikus világba. A tervek szerint egy film is készült volna az eredeti mű alapján, de nem áll jól a produkció szénája.

Hirdetés

Az MGM 2012-ben szerezte meg a jogokat egy Metro 2033 filmhez, aminek a cselekménye az első könyv eseményei után játszódott volna. Azonban a forgatókönyvíró, F. Scott Frazier úgy döntött, hogy Oroszország helyett Washington, D.C. ad majd otthont a fiktív kalandnak, de úgy tűnik, hogy ez nem volt túl szerencsés választás, és a jogok végül visszakerültek a könyvek írójához. Így pedig egyelőre nem tudni, hogy mikor készülhet el egy film a könyv alapján.

Glukhovsky is megszólalt ennek kapcsán, és azt mondta, hogy egy csomó minden nem működött volna az Egyesült Államok fővárosában, és még a Dark Ones nevű lényeket is le kellett cserélniük olyan szörnyekre, amelyek nem hasonlítanak az emberekre. Az író szavaiból az derült ki, hogy az MGM egy túlságosan általános filmet készített volna, amiből szinte teljesen kiölte a Metro 2033-at egyedivé tévő elemeket, szóval talán jobb is, hogy nem folytatódik a projekt.

Ti örülnétek, ha film készülne a Metro 2033-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)