Hirdetés

Nézhetjük tovább, hogyan készült a Metro: Exodus

|

A fejlesztést bemutató széria második fejezetében a 4A motor lehetőségeit ismerhetjük meg.

Hirdetés

A Metro: Exodus fejlesztéséért felelős 4A Games elindított egy háromrészes "így készült" szériát, amiben bemutatják, hogy hogyan rakták össze a poszt-apokaliptikus csodát. A második rész a technikai részletekre koncentrál, de ha kimaradt esetleg, akkor előbb pótoljátok az első epizódot ide kattintva.

Hirdetés

A videóban vannak még sosem látott képek és videós jelenetek, illetve megtudhatunk néhány részletet a játékot hajtó 4A motorról is. 

A Metro: Exodus megjelenése 2019. február 15-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha még több látnivalót szeretnétek, akkor érdemes lehet végiglapozni a közelmúltban előkerült képgalériát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)