Hirdetés

Meztelen képeket kért a streamerektől egy kiadó, ha ki akarták próbálni a játékukat

|

Elvileg viccnek szánták a dolgot, senki sem nevetett.

Hirdetés

Sok mítosz kering arról, mit kell megtennie egy játékkulcsért a tartalomgyártóknak, pedig valójában végtelenül egyszerű a dolog: be kell tartani az aláírt NDA-t, nem szabad embargót sérteni, és már mehet is a teszt. A Flynn's Arcade nevű kiadó viszont meglehetősen rendhagyó követeléssel állt elő a Lone McLonegan indie játék kapcsán.

Egy Risshella néven tevékenykedő Twitch-streamer ugyanis arról számolt be, hogy meztelen képeket kértek tőle egy Lone McLonegan kulcsért cserébe.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi tweetbe beágyazott szövegben is látszik, a kiadó egészen pontosan így fogalmazott:

"Nagyon örülnénk neki, ha kipróbálnád [a játékot], ezért cserébe pedig készíthetnél egy kis tesztet, streamelhetnéd, tweetelhetnél róla, nyomhatnál egy TikTok-táncot, küldhetnél pucér képeket, vagy tüsszenthetnél egy cukit, bármi jó, ami jobban passzol hozzád és a közönségedhez."

Íme Rishella beszámolója minderről:

Szögezzük le, hogy teljesen egyértelmű, nem akart a kiadó ténylegesen meztelen képeket kicsikarni egy játékkódért cserébe, ilyet nyilván senki sem csinál. Egészen egyszerűen egy nagyon-nagyon rossz viccről volt szó, amiért egyből bocsánatot is kértek, és felhívták a figyelmet arra, hogy a Lone McLonegan fejlesztőinek semmi köze nincs a félresikerült tréfához, ez csak és kizárólag a kiadó sara.

Később viszont inkább törölték az egész Twitter-profiljukat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)