Hirdetés

MI chatbotként árulja a hangját Amouranth

|

A medencés streamek királynője is fejest ugrik a mesterséges intelligenciás bizniszbe.

Hirdetés

Az egész internetet letaroló ChatGPT tavalyi megjelenése óta a mesterséges intelligencia lett a tech világ új kedvenc varázsszava, a nagy cégek pedig egymásra licitálva igyekeznek különböző algoritmusokkal bővíteni a szolgáltatásaikat, vagy akár teljesen új dolgokkal lepni meg a közönséget.

A Microsoft, a Google és az Adobe után most a medencés közvetítéseivel befutott texasi Twitch streamer, a 29 éves Amouranth is belecsapott a lecsóba, méghozzá a saját hangja áruba bocsátásával.

Hirdetés

A Dexterto beszámolója szerint a közel 6,5 millió követővel bíró tartalomkészítő a Forever Voices nevű Telegram chatbotban tette megvásárolhatóvá a mesterséges intelligenciával szintetizált hangját, amelyet természetesen nemcsak kérdések megválaszolására, hanem pikáns csevegésre is használhatnak a lelkes rajongók.

"Az MI Amouranth segítségével a rajongók azonnali hangválaszokat kapnak minden égető kérdésükre. Legyen szó akár múló kíváncsiságról, akár egy mélységes vágy kielégítéséről, Amouranth mesterséges intelligencia-alapú megfelelője azonnal ott lesz, hogy segítséget nyújtson."

- írja az új szolgáltatásról a hivatalos sajtóközlemény, amely "meghökkentően valósághű hangélményt" ígér, az igazi és a virtuális interakciók közötti határ elmosásával. Ha hihetünk Amouranth marketingeseinek, az újdonság a valóditól megkülönböztethetetlen kapcsolatot teremt a tisztelt (szó szerint ezt írják) hírességgel.

Maga a streamer azzal kommentálta a lépést, hogy szeret kockázatokat vállalni és feszegetni a határokat, a chatbotot pedig úgy tervezték, hogy "kielégítse a rajongók minden igényét". Nem ez az első alkalom, hogy  polgári nevén Kaitlyn Siragusaként ismert jacuzzi-királynő új üzleti terepre merészkedik, a jövedelmező OnlyFans-fiókja mellett korábban például egy benzinkutat is vett magának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)