Hirdetés

Mi lenne, ha az IP "Irdatlan Pénisz"-t jelentene?

|

A játékvilággal kapcsolatos hírekben gyakran előforduló kifejezés az IP, azaz Intellectual Property. De mi lenne, ha egy kicsit mást jelentene?

Hirdetés

Sok dolgot tudunk mondani, amiért szeretjük a Kotakut, de az egyik legfontosabb ezek közül a kreativitásuk, amit általában hatványoz az olvasótáboruk találékonysága.

Ennek ékes példája Kirk Hamilton tweetje, amiben azt vetette fel, hogy a videojátékos hírek címében szereplő IP szócskát olvassuk "immense penis"-nek, azaz "irdaltan pénisz"-nek.

Az internet természetesen azonnal felkapta az ötletet és Nels Anderson, játékdizájner már el is készült az a Google Chrome alkalmazással, ami mindezt meg is teszi. Ez annyira szép, hogy ragozni sem érdemes, inkább nézzük meg, hogy mit is csinál az app. Könyörgöm valaki csinálja meg magyarul. Lécci lécci lécci.

Leborulunk előtted, ó, internet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)