Hirdetés

Mi lenne, ha a Telltale készítene Mario játékot?

|

Egy olasz vízvezeték szerelő vagy egy poszt-apokaliptikus világban. Minden döntésed hatással van a játékmenetre. A gomba nem segít.

Hirdetés

A Nintendo klasszikus platformere már sok formát megélt, de azt hiszem, hogy túlélőhorror még nem készült Mario főszereplésével. Dorkly most eljátszott a gondolattal, és egy videóban megmutatta saját elképzelését.

Mi lenne, ha kereszteznénk The Walking Dead univerzumát a gomba királysággal, és a már jól ismert karaktereket ültetnénk a drámai szerepekbe? Nem biztos, hogy a bajszos vízvezeték szerelő lenne a legjobb vezető, de mindenképp viccesen oldaná meg a problémákat. Vagyis mi nevetünk…Luigi már nem biztos. De emlékezni fog rá legalább.

Melyik játékot lehetne még jól "Telltalelesíteni" szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)