Hirdetés

Heavy metal kórusba toboroz embereket Mick Gordon

|

A játékzenéiről ismert zenész most felhívást tett közzé.

Hirdetés

Évek óta ajándékoz a világnak fantasztikus dalokat az ausztrál Mick Gordon, akinek az újabb Wolfenstein játékok, a 2016-os Doom, a tavalyelőtti Prey és a Killer Instinct Season 1 és 2 zenéit is köszönhetjük.

Hirdetés

Nyilván őt kérték fel a Doom Eternalhoz is, és bár az alábbi videóban konkrétan nem említi, valószínűleg ehhez a játékhoz készül az a zene, amihez most screamelni tudó heavy metal énekesekre vadászik. Feltétel, hogy a jelentkezők 18 éven felüliek legyenek, ami azért teljesíthető, viszont sajnos csak olyanokat vár, akik március első hetében el tudnak utazni a texasi Austinba a felvételre. Mindenkinek fizetnek, és a játék stáblistáján is feltüntetik a nevüket. Ha éppen Texasban lesztek akkortájt, és megy a sikítás/üvöltés/hörgés, küldjétek el jelentkezéseteket február 1-ig!

Amúgy meg várjuk az eredményt, nem nagyon hallottunk még screamelő kórust.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)