Hirdetés

Amikor Bill Gates nem tudta feltelepíteni a Windows 8.1-et a céges gépére

|

Nyugi, csak vicc. A The New Yorker fiktív cikke annyira vicces, hogy nem tudtunk ellenállni. Egy kitalált nehéz nap a Microsoft irodájában.

Hirdetés

Az amerikai The New Yorker magazin Hírcsárda jellegű cikke nyilván nem igaz, de annyira vicces, hogy muszáj megosztanunk. Íme:

Szegény Bill Gates (ezt sem gyakran írhatom le) nem a legjobb időszakát futja. Pár napja élőben verte meg egy sakkmester, most pedig az új pozíciójában eltöltött első napján gyűlt meg a baja saját termékével.

Gates mostantól, mint technology adviser (szabad fordításban: ne légy láb alatt) tevékenykedik tovább a Microsoftnál, és már az első napján elég komoly problémákba ütközött. Egy bennfentes információ szerint a világ egyik leggazdagabb embere órákat töltött azzal, hogy megpróbálta felrakni a céges gépére a Windows 8.1-et.

 

A PC valami ismeretlen hibaüzenettel indult újra már a telepítés elején, majd ez még párszor megismétlődött a telepítés folyamán. Amikor még a várva várt ebédszünetig sem sikerült megoldani a problémát, Gates behívatta a Microsoft új ügyvezetőjét, Satya Nadellát, aki igyekezett ugyan segíteni, de neki sem sikerült működésre bírnia a fránya programot.

A forrás szerint a szituáció elég feszült volt. „Bill egy meglehetősen nyugodt ember, szóval furcsa volt ilyen durva szavakat hallani a szájából" - mondta. Az ismeretlen dolgozó azt is elmondta, hogy Gates végül inkább visszatért a Windows 7-hez.

 

Sokért nem adnám, ha ez igaz lenne és ha az iroda egy békés sarkában szemlélhetném, ahogy a Microsoft két legnagyobb embere birkózik a saját termékével. Halkan megjegyzem, nálam simán felment a 8.1.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)