Hirdetés

Microsoft Excel-támogatást kap az EVE Online

|

Igazi csemegét tartogat az EVE Online az elemzésekért bolonduló közösségének, de nem ez az egyetlen közelgő attrakció.

Hirdetés

Több mint 750 résztvevő repült Reykjavíkba a napokban lezajlott EVE Online Fanfestre, melynek megnyitójában kiderült, hogy a fejlesztő CCP Games továbbra sem adta fel az FPS spin-off kiadására vonatkozó, régóta dédelgetett terveit.

Ezzel viszont még nincs vége az izgalmas bejelentéseknek, az izlandi stúdió ugyanis több újdonságot is tartogat, köztük a Microsoft Excel közelgő támogatásával és vadonatúj történetekkel.

Hirdetés

Igen, jól olvastátok, a játék támogatni fogja a Microsoft táblázatkezelőjét. Ez persze csak annak hangzik furcsán, aki nem jártas az EVE Online-ban, a CCP űrbéli MMO-ja ugyanis rendkívül összetett világot alkot, a hardcore játékosok így profi elemzésekkel optimalizálják a stratégiájukat. Ebben segít, hogy az adathalmazokat egy Javascript-eszköznek hála hamarosan könnyedén exportálhatják majd az Excelbe, megkönnyítve a kalkulációt a kereskedelmi haszonkulcsoktól a grandiózus űrcsatákban alkalmazott taktikákig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az viszont már nem csak a keményvonalas rajongók számára lehet izgalmas, hogy új sztorikat hoz az Arcs játékmód, amelyek egy "többéves utazás" részeként csábítják New Eden lakóit.

"Az Arcs lehetővé teszi a Capsuleerek [őket alakítják a játékosok] számára, hogy dinamikus történeteken és eseményeken keresztül szorosabb kapcsolatot építsenek ki a saját birodalmukkal, nagyobb hatalmat kapva New Eden élő univerzumának alakításában. A felhasználók a frakcióháborúk, az infrastruktúra és sok más dolog javulására számíthatnak az Arcs frissítéseinek megjelenésével, ami további értéket ad a játékosok szerepköreinek és interakcióinak New Edenben."

Bergur Finnbogason kreatív igazgató elmondta, hogy a közelgő történetek és események nem csak a veteránoknak szólnak majd, az új sztorikba skill-szinttől függetlenül bárki belevetheti magát. Az Arcs frissítései valamikor az idei év során futnak be,  a fentiek mellett pedig kaptunk egy új "imázsfilmet" is az EVE Online egyik frakciójához, a Caldari Államhoz.

Az EVE Online még 2003 májusában indult útjára, 19 éves pályafutása alatt pedig lényegében egy alternatív valósággá nőtte ki magát, ahol közel 8000 csillagrendszert látogathatunk meg. A világ méretéről sokat elmond, hogy egy játékosnak 10 évig tartott, mire mindet bejárta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)