Hirdetés

Microsoft - a Ford vezére lehet az új elnök

|

Továbbra sem lehet tudni biztosan, hogy ki örökli meg a Microsoft trónját, de állítólag a nagy esélyesek között van a Ford autógyártó cég vezérigazgatója is.

Hirdetés

Steve Ballmer hamarosan nyugdíjba vonul, az viszont nem mindegy sem a Microsoft, sem a felhasználók szemszögéből, hogy ki csücsül a helyére az elnöki székbe. Valaki azonban már tudja a megoldást.

A Game Informer úgy értesült, hogy a Ford vezére, Alan Mulally az első számú jelölt a Microsoft vezérigazgatói posztjára, aki ráadásul Steve Ballmerrel is jóban van - meg nem erősített hírek szerint ő tanácsolta a volt elnöknek a cég új szervezeti struktúráját. Érdekes egybeesés, hogy a hónap elején Mulally még tagadta, hogy elhagyná a Fordot, azonban a Reuters a közelmúltban arról számolt be, hogy a vállalat igazgatósága engedélyt adott Mulallynak arra, hogy a szerződés lejárta előtt távozhasson az elnöki pozíciójából. Véletlen lenne?

Az esélyesek listájának második helyén egyébként a Nokia fejese, Stephen Elop áll, aki már egyébként is házon belül van, hiszen a Microsoft nemrégiben 7,2 milliárd dollárért felvásárolta a Nokia teljes „Devices and Services" részlegét, amelynek vezetését Elopra bízták. Vajon ki lesz végül a befutó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)