Hirdetés

A Microsoft mesterséges intelligenciája kimaxolta a Ms. Pac-Man-t

|

A Microsoft leültette az MI-t a Pac-Man elé, ami aztán szépen ügyesen el is érte a lehető legmagasabb pontszámot a játékban. Jöhet a Skynet.

Hirdetés

Lassan tényleg leigáz minket a mesterséges intelligencia csodája. Ezúttal ugyan nem sakkban vagy góban verte el a világ legjobbjait, csak egy videojátékban érte el a legnagyobb pontszámot. Ms. Pac-Man letudva.

A Microsoft nemrég felvásárolta a Maluuba néven működő kanadai startupot, és a cég mesterséges intelligenciáját leültették Ms. Pac-Man elé. A program ezt követően elérte a 999 990 pontot, amivel mondható, hogy sikerült kimaxolni a játékot.

Érdemes megnézni a lenti videót, mert nem csak azt mutatja meg, hogy hogyan játszik az MI, de azt is, hogy tulajdonképpen hogyan is működik a program.

Mint láthatjátok az MI-nek azért akad némi segítsége. A képernyőn elhelyezkedő, a biztonságos útvonalat mutató nyilakon túl még egy hőtérkép és segítette a játékost. Így azért picit kevésbé érezzük magunkat bénának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)