Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a Microsoft valódi ládákat dob le a rajongóknak

|

Érdekes ötlettel állt elő a stúdió, ráadásul elég jól járnak majd, akik rálelnek egy-egy ilyen dropra.

Hirdetés

Hamarosan Xbox One-ra is megérkezik az idei év egyik legnépszerűbb játéka, a battle royale harcokat kínáló PlayerUnknown's Battlegrounds. Valószínűleg ennek apropójából döntött úgy a konzolt gyártó vállalat, hogy rendez egy kis mókát a rajongóknak.

Hirdetés

Az Xbox Australia promóciójának keretén belül december 9-én, szombaton egy repülő fog elszállni három ausztrál nagyváros, Brisbane, Melbourne és Sydney felett, hogy ledobjon egy-egy, a PUBG-ből jól ismert supply dropot. A megtalálók értékes jutalmakkal gazdagodhatnak, ugyanis Xbox One X konzolok, Elite kontrollerek, valamint Xbox Live kódok, különféle játékkulcsok és PUBG cuccok is kerülnek a ládákba.

A Microsoft az Xbox ANZ Facebook-oldalán jelenti majd be a dobozok pontos helyét, illetve a kinyitásukhoz szükséges kódokat is. Még nem késő megvenni a repülőjegyeket, ha részt akartok venni a mókában.

Ti szívesen látnátok egy ilyen akciót Magyarországon is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)