Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - el sem tudod képzelni, milyen nehéz egy ork élete a hétköznapokban

|

A Shadow of War vicces élőszereplős reklámjairól írtunk már nektek, az immár 5 részes széria zseniálisan mutatja be, hogy egy orknak is meg kell küzdenie a mindennapok problémáival.

Hirdetés

Néhány hete kezdte meg a Warner Bros. és a Monoloth productions a Middle-earth: Shadow of War reklámkampányát, melybe beletartozik egy sornyi zseniális élőszereplős reklám is. Korábban már írtunk erről a vonalról, de a széria azóta csak egyre jobban a szívünkhöz nőtt.

A rövidke jelenetek főszereplője nem más, mint Thrak, a kissé ügyetlen ork, akinek a vérre menő viadalok helyett olyan hétköznapi problémákkal kell megküzdenie, mint a főzés vagy a bébiszitterkedés. Őszintén szólva nem mondanánk, hogy ezek a reklámok jól türközik a játék hangulatvilágát (bár talán erre viszonylag könnyen rájöhetett már bárki), de talán azokat is képesek elérni, akik nem annyira mozognak otthonosan Tolkien világában, vagy nem ismerik a játékot. Bárhogy is, érdemes nézi Thrak kalandjait, vérengzés nélkül is akad gondja elég.

Mivel szeretnénk a kényelmeteket maximálisan kiszolgálni, így ide biggyesztjük az összes epizódot, érdemes végignézni.

A Middle-earth: Shadow of War megjelenés október 10-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)