Hirdetés

Gyerekkorunk szombat délelőttjeit idézi az új Power Rangers játék

|

A Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle tökéletesen idézi a kilencvenes évek rajzfilmjeit, úgyhogy nem egy szürke és barna lövöldére kell számítanunk.

Hirdetés

Míg a Power Rangers film első látásra teljesen komolyan és némileg modernizálva próbálja feldolgozni a szuperképességekre szert tévő tinik történetét, az új játékban inkább a nosztalgiafaktort szeretnék kihasználni.

A Bandai Namco gondozásában készülő Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle a kézzel rajzolt animációkat idézi a látványvilág terén, a játékmenet pedig nem szól majd másról, mint hogy minél látványosabban szétrúgjuk a gonoszok alfelét. Egy kooperatív beat-'em-upról van szó, aminek a narrációja is tökéletesen egyensúlyozik a paródia és a komolyság közötti vékony határvonalon, ha a végleges játék is trailer hangulatát hozza majd.

A játékban kedvenc rangerünkkel szintet is léphetünk és helyi co-opra is lehetőségünk nyílik majd, ami azért is nagyon menő, mert összedolgozva különleges kombó-támadásokat is aktiválhatunk.

Szerintetek jó irányt választottak a Power Rangers feldolgozásához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)