Hirdetés

Különleges díjat kap munkájáért a Blizzard társalapítója

|

Ezzel Mike Morhaime egy olyan díszes társasághoz csatlakozik, melynek tagjai sokat tettek hozzá a videojáték-ipar előrehaladásához.

Hirdetés

Morhaime két társával együtt 1991-ben alapította meg a Blizzardot (Silicon & Synapse néven), majd hosszú ideig dolgozott a vállalat elnökeként. Nemrég átadta a stafétát, viszont vezetése alatt rengeteg nagy sikerű játékot készített a stúdió, és ezért hamarosan bezsebelhet egy nívós díjat.

Hirdetés

Idén Barcelona ad otthont a Gamelab konferenciájának, amelyre június 26. és 28. között kerül sor. A szervezők több díjat is ki fognak osztani az esemény során, és most kiderült, hogy idén Mike Morhaime kapja a Gamelab Honor Awardot, amiért irányítása alatt a Blizzard számos kiváló alkotást tett le az asztalra, és olyan univerzumokat teremtett meg, amelyek örökké élni fognak.

Elég nívós díjról van szó, hiszen korábban például olyan játékipari szereplők vihették haza azt, mint a Bethesda vezetője, Todd Howard, a Metal Gear Solid megalkotója, Hideo Kojima, a PlayStation 4 vezető mérnöke, Mark Cerny, valamint Yu Suzuki, a Shenmue készítője.

Jövőre kinek adnátok a díjat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)