Hirdetés

Milla Jovovich immár magyarul kiabál a Monster Hunter - Szörnybirodalom rondaságaival

|

Milla Jovovich megtanul a lángoló kardokkal bánni a Monster Hunter - Szörnybirodalom új, magyar szinkronos előzetesében.

Hirdetés

Ha minden jól megy (kérdés persze, hogy ez kinek jó egyáltalán), akkor még idén megkapjuk a Monster Hunter filmet, ami nálunk Monster Hunter - Szörnybirodalom címen kerül majd a mozikba. Kicsivel több mint egy hete már láthattunk egy hosszabb előzetest a filmből, illetve ezzel párhuzamosan kijött egy olyan trailer is, amit a nemzetközi piacra szántak. Most ennek magyar szinkronos változatát tette közzé a hazai forgalmazó.

Hirdetés

Az alábbi videóban többek között az is látszik, hogyan tanítja a Tony Jaa által alakított névtelen vadász Milla Jovovich karakterét, Artemist. Artemis és osztaga a mi világunkból került át egy fura térkapun keresztül a Monster Hunter univerzumba, ahol a videojátékok ikonikus szörnyetegeivel gyűlik meg a baja a katonáknak. Az eddig látottak alapján Paul W.S. Anderson pontosan azt nyújtja nekünk, amit a Resident Evil filmek esetében már oly sokszor megkaptunk tőle. Mindenki döntse el maga, hogy ez bűnös élvezetet vagy inkább agyzsibbasztó borzalmat jelent. 

A rendező egyébként nemrég elmondta, hogyan kell sikeres videojátékos adaptációt készíteni

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a legújabb filmes és videojátékos magyar feliratos, illetve szinkronos előzeteseinkről, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)