Hirdetés

Milla Jovovich örömmel térne vissza A kaptár franchise-hoz

|

A Monster Hunter film főszereplője a Resident Evil filmváltozatát is szívesen folytatná.

Hirdetés

Bármit is gondoljunk a Milla Jovovich főszereplésével készült Resident Evil (A kaptár) filmekről, az megkerülhetetlen tény, hogy ez a legtöbb bevételt hozó, videojátékos ihletésű filmes franchise. Noha a rendezője, Paul W.S. Anderson és felesége, Jovovich az utóbbi időkben a Monster Hunter filmmel (valamint valószínűsíthetően annak folytatásával) voltak elfoglalva, ez nem jelenti azt, hogy megfeledkeztek volna arról a szériáról, ami hosszú éveken keresztül meghatározta az életüket. 

Hirdetés

Jovovich nemrég a ComicBooknak nyilatkozott a Monster Hunter premierje kapcsán, és természetesen szóba került a Kaptár is. A színésznő kifejezetten pozitív dolgokat mondott, például azt, hogy a Resident Evil fontos része az életének, hiszen olyan nagy rajongója volt a játéknak, hogy emiatt akart a filmben is szerepelni.

Jovovich éppen ezért bármikor szívesen visszatérne ebbe az univerzumba, mivel szórakoztató helynek, egy nagyszerű valóságnak gondolja. Mivel a karrierjének felét abban a világban töltötte, ezért szívesen újra a részese lenne, de kijelentette, hogy bárki is csinálja meg a következőt, akkor is nagyon jól fog szórakozni rajta. 

Hogy Alice-nek mennyi esélye van visszatérni, az erősen kérdéses, ugyanis jelenleg inkább a játékokhoz hűbb adaptációk készülnek: a Resident Evil reboot film a Constantin Filmnél forog, a Netflixre pedig egy Resident Evil: Infinite Darkness című animációs sorozat készül Leon és Claire duójára fókuszálva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)