Hirdetés

E3 2019 - Itt a sörösdoboz kontroller, ami hiányzott az életünkből

|

A legügyesebbek az E3-on meg is nyerhetik a Miller kiegészítőjét.

Hirdetés

Rengeteg egyedi kontrollert láttunk az elmúlt években, és míg egyesek a kényelmet és a funkcionalitást tartják szem előtt, mások inkább bolondos irányba viszik az egészet. És vannak azok, akik ötvözik a kellemeset a hasznossal.

Hirdetés

A Miller Lite is megpróbálja meglovagolni az E3 hype-ját azzal, hogy elkészítették a Cantrollert, ami egyszerre sörösdoboz és kontroller. A tölthető akkumulátorral, micro USB csatlakozóval és Bluetooth kapcsolattal érkező periférián ugyan csak néhány haptikus gomb kapott helyet, de így is tökéletes arra, hogy régebbi játékokat pörgessünk vele.

A helyszínre látogatók össze is mérhetik a tudásukat Eric Andréval Street Fighterben, és ha le tudják nyomni, már vihetik is haza a saját kontrollerüket. Sajnos bolti forgalomba nem kerül a cucc, pedig azonnal befizetnénk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)