Hirdetés

Milliókat sikkasztott az Activision-től, majd elbulizta

|

Az Activision UK volt munkatársa nem szívbajos: meglopta cégét, a zsákmányból leánybúcsút rendezett.

Hirdetés

Kathryn Kirton korábban az Activision Egyesült Királyságbeli irodájánál dolgozott, mint PR munkatárs.

Sokan ábrándoznak hirtelen jólétről, Kathryn azonban nem maradt meg az álmodozásnál, helyette gyakorlatiasabb szempontból közelítette meg a problémát. Közel 14 500 fontot (~5,1 millió Ft) sikkasztott saját munkahelyén, majd a Carpe diem! mondanivalóját megszívlelve nem akármilyen költekezésbe kezdett - mivel házasság előtt állt.

Lássuk, mire mennyit adott ki Kirton kisasszony: 10 ezer fontot (3,5 millió Ft) ruhára, 2 ezret (kb. 705 ezer Ft) hotelre, 1500-at (528 ezer Ft) eljegyzési bulira, ezret (352 ezer Ft) pedig lánybúcsúra költött, melyekből utóbbi kettő nem is tűnik olyan vészesnek, figyelembe véve a londoni kocsmák és szórakozóhelyek árait, az esetleges vetkőző srácok díjszabásairól nem is beszélve.

Az Activision-nél idővel persze észrevették a turpisságot és feljelentették a játékvilág Macskanőjét, akit 18 hónapnyi börtönbüntetésre ítéltek. A bíró azonban elcsúsztatta az ítélet végrehajtását, tekintettel Kathryn 2 éves kisfiára, aki koraszülöttként látta meg a napvilágot a stresszes időszak alatt. Családi idillre már nem futotta a lopott pénzből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)