Hirdetés

Milyen a tökéletes Ciri cosplay? Mutatjuk!

|

Adásunkat megszakítjuk, hogy leközölhessünk néhány szemkápráztató Ciri fotót.

Hirdetés

Narga eredetileg letaglózó WarCraft cosplayeivel lopta be magát a gamer közösség szívébe. Azóta persze már kibővítette a repertoárját, most pedig egy The Witcher III: Wild Hunt szereléssel tarol. A Ciri fotósorozata (amihez a képeket KIRA készítette) ismét egy kifogástalan alkotás, ami minden szempontból kimagasló munka lett, és a legmagasabb polcos cosplayként értelmezzük mostantól.

Hirdetés

A felszerelés tökéletesen hozza a játékban látottakat, és még az arcán húzódó seb is kifejezetten realisztikusra sikerült. Nézzétek meg az alábbi galériát a képre kattintva, megéri!

Aki szeretne összerakni egy hasonló szerelést, az lesse meg Narga oldalát, ahol (ugyan némi apróért, de) elérhetővé tette a jelmezeinek terveit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)