Hirdetés

Minden, amit a DOOM-ról tudni akartál, de féltél megkérdezni

|

YouTuberek egy videóban mutatják be a klasszikus DOOM-ot és olyan érdekességeket osztanak meg velünk, amikről kevesen tudnak.

Hirdetés

Amíg a  DOOM 4 hamarosan esedékes bemutatójára várunk, kalandozzunk egy kicsit vissza abba az időbe, amikor először merült fel valakiben, hogy a játékoknak egyáltalán káros hatásai is lehetnek.

A Did You Know Gaming összerakott egy videót, az összes háttérinformációval, pletykával és ténnyel, ami az id Software lövöldéjéről csak kiderült az elmúlt évtizedek alatt. Melyik cég vezetője akarta megvenni a stúdiót? Honnan jött az DOOM-hoz az inspiráció? Mi a helyzet a játék folytatásaival? Ha ráértek pár percre ezen a borongós hétfő reggelen, akkor mindenképpen érdemes megnézni, mert a DOOM bizony mára már legendává vált, csak úgy, mint azok, akik készítették.

Tudtátok ti ezeket, vagy nektek is lehet még újat mutatni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)