Hirdetés

Mindenki azzal szívat egy streamert, hogy nem tud nyerni a Fall Guysban

|

A Fall Guys twittere kezdte TimTheTatman szívatását, aztán a Spotify, a Twitch és az ESPN is beszállt.

Hirdetés

Frissítés: Végül sikerült neki, de a sztori maga akkor is szenzációs.

Korábban írtuk: Az internetet teljesen hatalmába kerítette a Mediatonic mókás kis játéka, a Fall Guys, aminek Twitter-fiókja legalább annyira fantasztikus, mint a játék maga. Amellett, hogy folyamatosan zajlik a licitálás a márkák (most épp e-sport csapatok és streamerek) között a bekerülésért, ugyanilyen intenzitással pörög TimTheTatman vérének szívása is.

Hirdetés

A népszerű streamer egyszerűen nem tud nyerni, hol önhibájából, hol mások hatására bukja el a köröket. Erre a Fall Guys hivatalos fiókja is felfigyelt még augusztus 15-én:

Azóta folyamatosan megy az élcelődés, hol mások posztjaira reagálva, hol csak úgy. A közösség rövid, streamekből kivágott videókkal tartja életben a tüzet.

Felajánlották neki a fejlesztők, hogy megnyernek egy meccset, aztán streamelheti azt, mintha ő játszana. Aztán jött ez:

Mivel mindenki figyelme a Fall Guys twitterén van most (1 millió követő gyűlt össze pár nap alatt), nagyobb márkák is beszálltak: elkezdett kötözködni az ESPN Esports, amely külön oldalon foglalta össze a próbálkozásokat és Tim lassú leépülését,  illetve beszállt a Spotify és a Twitch is. Valószínűleg minél többen figyelnek fel a streamerre, és minél többen várják, hogy végre nyerjen, annál többen lesznek azok is, akik egy játékba kerülnek vele, és életük árán is megpróbálják őt akadályozni. Izgatottan várjuk, mikor jön el a nagy nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)