Hirdetés

Mindenki nyugodjon le, gőzerővel készül a nyílt világú Baby Shark-játék!

|

Jól olvastad, a világ legidegesítőbb dala hamarosan sandbox játékadaptációt kap, szóval gyorsan állítsd be a szülői felügyeletet a gépeden!

Hirdetés

Akinek van gyereke és átesett a Baby Shark-fázison, majd azt hitte, az őrületnek vége és a rettenetes dallamtapadásból is kilábalt valahogy, annak szomorú hírrel érkezünk: készül a dél-koreai popkulturális őrület nyílt világú, Web 3.0-s játékfeldolgozása. Miután ezt megpróbáltuk megemészteni (sikertelenül), lássuk, mit is jelent ez pontosan. 

Jelenleg nem sokat, a Baby Shark Games (igen, ez most már egy létező dolog) közleménye ugyanis kizárólag bullshitből áll, érdemi infót nem találtunk. Az biztos, hogy Baby Shark Universe lesz a címe, és nem is szimpla játékról lesz szó, inkább egy Roblox-szerű rendszerről, amelyben szabadon és könnyedén alkothat bárki, a végeredményt pedig megoszthatja másokkal. A közlemény szerint "dinamikus történeteket, kalandokat" élhetünk majd át "pozitív szemléletű közösségek részeként, változatos virtuális világokban", bármit is jelentsen ez. 

Hirdetés

Van viszont valami, amiről pont tudjuk, mit jelent: a játékosok "kiválaszthatják foglalkozásukat és gazdasági aktivitások keretében alkothatnak és fogyaszthatnak különféle javakat". Virtuális (és alighanem lehúzós) piacteret, azt. Ez már csak azért is aggasztó, mert a gyerekek a célközönség. Ebből következtethetünk arra, hogy a Baby Shark Universe jó eséllyel free-to-play lesz. Mobilra és PC-re fejlesztik, elvileg jövőre indul a nyílt béta.

Egyébként semmi meglepő nincs ebben az őrült franchise-építésben: hamarosan jön a Baby Shark-mozifilm.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)