Hirdetés

Mindenki nyugodjon meg, jön a Diablo-témájú szakácskönyv

|

Úgy tűnik, hogy idén már a valóságban is megfőzhetjük a HP- és a mana potikat.

Hirdetés

Amennyiben a Blizzard nem okoz csalódást, 2023-ban remek élmény lesz Diablo-rajongónak lenni, hiszen nemcsak a tavaly nyáron megjelent Diablo Immortal bővül rengeteg új tartalommal, de június 6-án befut a fő attrakció, a régen várt Diablo IV is, ami tovább gurítja a fő széria ördögszekerét.

A jelek szerint pedig ezzel még koránt sincs vége, a közönség ugyanis a képernyőkön túl is elmerülhet majd Sanctuary világában, ám a kardok és a varázsbotok helyett ezúttal a fakanálé lesz a főszerep.

Hirdetés

A PCGamesN szúrta ki, hogy a Simon & Schuster listázott egy érkező könyvet, amely a "Diablo: The Official Cookbook" (Diablo: A hivatalos szakácskönyv) címet viseli, benne 60 recepttel az akció-RPG különböző régióiból a Burning Hellstől a Mount Arreaton át egészen High Heavensig. A 192 oldalas kötet ajánlója ínycsiklandó színes fotókat, párosítási javaslatokat és hasznos helyettesítési tippeket ígér, vagyis szorosan fogja majd a kezünket a konyha-dungeonben.

"Akár egy grófnőhöz méltó pazar lakomát, akár egy magányos küldetéshez szükséges ételeket főzöl, a Diablo: A hivatalos szakácskönyv elhozza az asztalodra Sanctuary ízeit.

- írja a könyv kedvcsinálója, egyelőre a borítóterv feltüntetése nélkül. Konkrét recepteket sajnos nem említ a beharangozó, de mi reméljük, hogy a szerző, vagy szerzők nem hagyják ki a ziccert, és lapul majd néhány poti is az ördögi fogások között.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A rajongói kiadványt ugyanaz az Insight Editions gondozza, amely már több videojátékos franchise-hoz is szolgált szakácskönyvekkel, köztük a szintén a Blizzardhoz tartozó World of Warcrafttel és az Overwatch-csal. A Diablo: The Official Cookbook érkezéséig pedig kénytelenek leszünk még jó párszor felütni ezeket a recepteket, az új gyűjtemény ugyanis csak október 24-én kerül boltokba, a hasonszőrű tematikus szakácskönyvektől megszokott 35 dolláros (kb. 12 500 forint) áron.

Ti milyennek képzelitek egy diablós mana potion ízét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)