Hirdetés

Mindig kéznél lesz a kalória a McDonald's saját gamer székével

|

Nem álmodsz, itt a McCrispy Ultimate Gaming Chair.

Hirdetés

A McDonald's és a gaming útjai időről időre keresztezik egymást, ha másért nem, hát azért, mert néha engedünk a csábításnak, és egy gyors sajtburger + sült krumpli kombóval töltjük fel a farmolás/hentelés/craftelés/felfedezés közben kimerült szénhidrát-raktárakat, de arra is volt már példa, hogy lelkes rajongók iszonyatos összegekkel licitáltak egy McNuggetsre, csak mert az hasonlított az Among Us karaktereire.

Az amerikai gyorstétteremlánc viszont most egészen új szintre emeli a világok találkozását, és egy speciális gamer székkel ünnepli az új "game changer" csirkés szendvicse kiadását.

Ne kérdezzétek, hogy ez kinek és hogyan jutott eszébe, de tény, hogy a brit Meki most 4 db "McCrispy Ultimate Gaming Chairt" sorsol ki az Egyesült Királyság lakosai között, a névadó McCrispy burger rajtjának alkalmából.

Hirdetés

A szék ráadásul nemcsak az egyedi McDonald's-témájú megjelenésével igazodik a szerepéhez, de néhány funkcióval is.

A McCrispy Ultimate-be ugyanis szósz-, krumpli-, és italtartó is került, a burgereinket pedig egy speciális beépített doboz tartja melegen. Mindezek mellé még a higiéniára is gondoltak a McDonald's gaming divíziójának (?) mérnökei, egy szalvétatartóval fejelve meg a repertoárt. Amennyiben rákivántál a termékre, sajnos rossz hírünk van, egyelőre ugyanis nincs arról szó, hogy a nyereményjátékon kívül is elérhetővé teszik a nem mindennapi gamer széket.

Ha viszont a szigetországban élsz és elmúltál 18 éves, a McDonalds UK Facebook-oldalán te is részt vehetsz a november 13-án záruló székvadászatban, ahol egy videót is láthatsz a nyereményről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)