Hirdetés

Minecraft - ezúttal egy Bob Ross festményt alkottak újra benne

|

Bob Rossnak nem csak Deadpool, hanem a Minecraft is emléket állít.

Hirdetés

A Minecraft közössége egészen elképesztő alkotásokkal képes előállni, így mikor látjuk a videókat arról, hogy elkészítettek benne egy cyberpunk várost vagy éppen már tévézni is lehet benne, akkor megértjük, hogy miért fogyott belőle már több mint 170 millió példány

Hirdetés

A fiatalabbak számára talán kevésbé lehet ismert Bob Ross neve, pedig az amerikai festőművész híres volt arról, hogy a több mint tíz éven keresztül futó műsorában, a "The Joy of Paintingben" segített bárkinek megtanulni gyönyörű tájképeket festeni. Ross munkásságát szerencsére folyamatosan életben tartja a popkultúra, így a Deadpool 2 egyik trailere után most a Mojang kreatív játékában bukkant fel. Egy SmallishBeans nicknevű Minecraft-YouTuber ugyanis úgy döntött, hogy a virtuális világot használja ecsetnek és vászonnak, itt alkotja újra Ross egyik festményét. Íme az eredmény, egészen lenyűgöző: 

Számotokra mi volt a legnagyobb, legérdekesebb dolog, amit a Minecraftban alkottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)