Hirdetés

Minecraft film - más rendezőt találtak hozzá

|

A Mojang bejelentette, hogy ki fogja rendezni a Minecraft mozit.

Hirdetés

A Mojang és a Warner Bros. együttműködéséből születik meg a Minecraft: The Movie, viszont ez valószínűleg nem a közeljövőben lesz, hiszen nem alakulnak zökkenőmentesen a munkálatok.

Eleinte az Éjszaka a múzeumban készítője, Shawn Levy rendezte volna az adaptációt, de ő lelépett. A stúdiók nem sokáig tanakodtak az utódján, máris bejelentették, hogy Rob McElhenney ül majd a Minecraft film rendezői székébe. McElhenney elsősorban színészként aktív, leginkább a Felhőtlen Philadelphiából (It's Always Sunny in Philadelphia) ismerhetitek Mac-ként, amelyet egyébként nem csupán szereplőként, de íróként és néhány epizódot rendezőként is jegyez. 

A Minecraft: The Movie története és szereplőgárdája egyelőre nem ismert, de mivel 2016 végénél előbb nem számíthatunk rá, ezért bőven van még idejük a részletek ismertetésére. 

Mi a véleményetek McElhenney behozásáról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)