Hirdetés

Minecraft film - itt a premier dátuma

|

Miután a Minecraft: Story Mode megmutatta, hogy lehet sztorit építeni a franchise világában, nincs okunk azt hinni, hogy a Minecraft film ötlete hülyeség.

Hirdetés

Az most nem számít, hogy mennyire nem volt rendben a Minecraft: Story Mode története, a lényeg, hogy a Telltale valamit össze tudott  hozni az építgetős-rombolgatós játékból. 

Talán a Warner Bros.-nak is sikerülhet, de ha az sem lesz emlékezetes vagy bármennyire épkézláb, legalább hoz még egy kis extra pénzt. A Minecraft filmről még nem sokat tudni, legutóbb arról hallottunk, hogy Rob McElhenney, a Felhőtlen Philadelphia társírója és szereplője rendezi, illetve hogy 3D-ben és IMAX-ben is adják majd. Ma sem árultak el róla többet, de kiderült a premier tervezett dátuma: leghamarabb 2019. május 24-én láthatjuk. Az Angry Birds film végülis nem lett rossz, hátha ez is legalább annak a szintjét eléri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)