Hirdetés

Saját Minecraft szerverrel tartaná otthon a gyerekeket a lengyel kormány

|

Azt szeretnék, hogy ők is otthon maradjanak, és a játékon belül bandázzanak.

Hirdetés

A friss levegő és a szabadban való játék általában jót tesz a gyermekeknek (meg igazából mindenkinek), de most sajnos olyan időket élünk, amikor ahogy csak lehet, kerülni kell az érintkezést másokkal. Virtuálisan szerencsére nem terjed a koronavírus, így ha a srácok játékokban találkoznak, abból nem lehet baj.

Hirdetés

A lengyel kormány Grarantanna nevű oktatási hubján keresztül számos edukációs program, játék érhető el, és itt található a hivatalos Minecraft szerver is, ahova kortól függetlenül szeretettel várják az iskolás játékosokat, hogy együtt építsék a világot egy játékosonként 60x60-as területen. A legjobb építményeket március 30-án bemutatják és díjazzák.

Lengyelországban március 11-én zártak be az iskolák, múzeumok és mozik. Jelenleg 634 regisztrált esetnél járnak, 7 halálos áldozattal és 13 gyógyult fertőzöttel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)