Hirdetés

Minecraft film - már a rendező is megvan

|

Egyelőre számunkra még az sem világos, hogy milyen lehet egy Minecraft mozi, de legalább van egy ember, aki sejti.

Hirdetés

Nehezünkre esik elképzelni, hogy a Warner Bros. és a Mojang mit hoznak össze a Minecraft filmváltozatával kapcsolatban, de ha a retro játékokat sikerült adaptálni, akkor miért pont a kockamennyország ne költözhetne be a mozikba?

A minap érkezett a hír, hogy a megvalósításért az a Shawn Levy felel majd a rendezői székből utasításokat osztogatva, aki többek között a Vasököl, az Éjszaka a múzeumban 1-2 és a Gyakornokok filmeket készítette el. Bár forgatókönyvírót egyelőre még nem sikerült találni a projekthez, Roy Lee és Jill Sobel Messick producerek éppen azon dolgoznak, hogy minél előbb megtalálják a megfelelő embert és a szkripttel a zsebükben elkezdhessék a munkálatokat.

A Minecraft film várhatóan 2016-ban kerül a mozikba, de előtte még idén decemberben debütál Levy új alkotása, az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)